FDL’s formand melder klart ud:

Bak op om søgsmål mod 3F 

Det er næppe en hemmelighed, at langt de fleste vognmænd er tilhængere af den fri ret til at organisere sig. En frihed, som 3F Transport i årevis har trådt under fode, hvilket fik nogle private vognmænd til at indgive søgsmål mod 3F, LO. Et søgsmål, som foreløbig er resulteret i omkring et halvt hundrede sympatisører. Hvilket i sagens natur er skuffende få i betragtning af, hvor mange, der reelt er enig i søgsmålet.

Det private initiativ er meget prisværdigt, og fortjener en kraftig opbakning. Det siger vognmand Christian Jensen, formand for FDL, der som organisation ikke kan blande sig i sagen. Men jeg vil godt opfordre kolleger over hele landet til at bakke de sønderjyske vognmænd op. Jo flere, der bakker op omkring søgsmålet, desto stærkere står man. Så bak op, og støt initiativtagerne. Det fortjener de.

Jeg har sagt det før, og gentager gerne, at det er horribelt, at 3F uhindret anvender tvang mod selv firmaer med orden i tingene. Jeg ved ikke, hvad politikerne og lederne i DA, DI Transport og ATL-A, tænker på. Men det er i hvert fald ikke de mindre, seriøse og hårdt arbejdende vognmænd, og deres chauffører, de tænker på i deres knæfald for de store aktører på markedet, fastslår Christian Jensen.

 Redaktion: Preben von Skjoeth

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Redaktion: Preben von Skjoeth

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Transmitter 10, 7100 Vejle
Redaktør Preben Skjøth
Tlf. 29 43 03 44
psk@fdl-vm.dk