En gang til for Blå blok og Radikale Venstre

11 KG-regel er lig med social løndumpning for varevognschauffør

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL har skrevet det før, og ser sig nødsaget til at skrive det igen. Blå blok og det Radikale Venstre har åbenbart ikke formået at gennemskue hvorfor de skrevne medier og lignende virksomheder fortsat ønsker et sort ukontrollerbart marked til at omdele deres aviser pakker og tryksager.

Fakta i dag: Pakker på 11 kg. eller derunder kan og bliver leveret af chauffører der arbejder helt uden kontrol, har de eksempelvis intet moms nummer, afregnes de blot uden moms, det er under SKAT`s rader.

Når brugsen modtager forskellige aviser leveret af DAO, er det i løsvægt ikke som tidligere bundtet med en snor omkring, der spekuleres i 11 KG.

Er der penge at tjene? eller at sparer? for Blå blok og de Radikale Venstre, ved fortsat at fastholde en 11 KG-regel og dermed et sort avis og pakke marked? Det er fake oplysninger når de skrevne medier påstår at 11 KG-reglen overhovedet har noget med pizzabude og lignende at gøre, se jer nu lidt omkring, bestil en pizza leveret, og se hvordan den bliver leveret.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL har en klar holdning, godstransport- markedet på gummihjul skal arbejde efter sammenlignelige regler og vilkår. Hvis Blå blok og Radikale Venstre fortsat arbejder på at fastholde et sort marked for udbringning af pakker i Danmark på max 11 KG så er det nok forståeligt at pilen peger ned og ikke op.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen. Vil du også følge med så tilmeld dig FDL`s elektroniske nyhedsbrev på https://www.fdl-vognmand.dk/ nederst i højre spalte finder du TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, husk du skal besvare på den E-mail adr. du tilmelder.

Du kan også vælge at melde dig ind i Frie Danske lastbilvognmænd FDL så støtter du det politiske arbejde FDL udfører inden for godstransport på gummihjul, og retten til selv at vælge til eller fra.

Jens Groot

På foreningens vegne

Jens Groot, kontorleder

Har du en kommentar til dette nyhedsbrev, så giv dit besyv med. Gerne her på Facebook

Du kan også kontakte:

Formanden Christian Jensen • Tlf. 20 91 71 51 eller kontorleder Jens Groot • Tlf. 86 88 05 44

Vil du vide mere om FDL og FDL indkøb så klik her www.fdl-vognmand.dk

Med venlig hilsen


Teglbækvej 8
8361 Hasselager
Tlf. 86 88 05 44